Tel. 0485 346 241
Headerafbeelding

Keukens en interieur op maat

Onze collectie voor keukens kent een drietal onderverdelingen;

 • Keuken op maat | basis-collectie

  Voor elke portemonnee hebben we een keuken die bij u past. Neem nu bijvoorbeeld onze BASIS-lijn. Een basis keuken met een scherpe prijs voor een standaard keuken met apparatuur. Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor de particulier een mooie opstapper. Voor nog geen € 3000,00 is er al een BASIS-keuken compleet met apparatuur en aanrechtblad. We bieden deze basis keuken aan in een drietal-kwaliteitsuitvoeringen, met de bijbehorende gunstige prijs. Keukenatelier Brands Milsbeek  past daarom ook met een BASIS-keuken bij u.

 • Keuken op maat | huis-collectie

  Onze HUIS-collectie kent een rijke sortering aan mogelijkheden zodat ook uw keuken op wens gepland kan worden. Maatwerk! We leveren een rijke collectie in hout, in kleur en alle gangbare mogelijkheden voor de kastinterieuren. Onze kasten zijn op de millimeter secuur gemaakt. Standaardkastjes en passtukken kennen we niet. Bijvoorbeeld een kast 435 mm breedte met een op maat gemaakte lade of korflade is bij ons standaard en zonder meerprijs. Ook bieden we standaard een op kleur en structuur aangepast in- en exterieur aan zodat op elk detail uw keuken af is.

  Als we het over maatwerk hebben dan is Mereno onze leverancier waar we graag mee samenwerken. Mereno levert prachtige kwaliteitskeukens en interieurs af. Alles wordt in eigen fabriek gemaakt door ambachtelijk geschoolde meubelmakers. De wens van de klant en de kwaliteit staan bij Mereno voorop. Iedere klant heeft een andere perceptie van zijn of haar droomkeuken. Mereno vindt het belangrijk dat aan iedere wens voldaan kan worden, en daarom is iedere keuken die bij Mereno gemaakt wordt uniek en helemaal afgestemd op de droom van de klant.
 • Riverdale Merk-collectie;

  Ondanks de complete huis-lijn hebben we het merk RIVERDALE opgenomen. Een merk met geheel eigen huislijke details. Van nostalgisch tot modern en dit alles met een hoog decoratief tintje. Riverdale kenmerkt zich hoofdzakelijk met een unieke sfeerbeleving. Elke RIVERDALE keuken wordt daarom ook geleverd met een aankledingspakket uit de RIVERDALE-designcollectie. Elke week kunt u dit op de tv bij het programma Koffietijd zien.

Showroom keukens in Milsbeek

Het totale interieur concept kent vele mogelijkheden voor decoratieve oplossingen voor bijvoorbeeld woonkamer-slaapkamer en bijkeuken, zeg maar gerust het totale interieur van uw huis. Wij werken hier met materialen die gerelateerd zijn aan onze keuken-huiscollectie, zodat ook hier weer maat- en wenswerk mogelijk is. Doe hier keukeninspiratie op of bezoek onze showroom keukens in ons keukenatelier in Milsbeek.

rb-m-6_verkleind.jpg
rb-h-2-large.jpg